Американската кино звезда Джони Деп твърди, че бившата му жена Амбър Хърд е нарисувала с грим синините по лицето си и всъщност тя е малтретирала физически него.

Вижте снимки на Деп и Хърд >>

Деп и Хърд се ожениха през 2015 г. и две години по-късно съпругата му поиска развод. Според делото, което заведе срещу мъжа си, Джони Деп я малтретирал физически преди и по време на брака им. Актрисата предостави снимки, на които се вижда насиненото ѝ лице, както и фотографии на унищожено имущество. Още тогава Джони Деп отрече обвиненията и заяви, че са измислица. В новите си изказвания актьорът отново заявява, че никога не е посягал на Хърд или други жени.

"Тя беше извършителят, а аз жертвата. Под влиянието на амфетамини и лекарства, смесени с алкохол, г-ца Хърд многократно ме е малтретирала физически, включително и пред трети лица. Някои от тези случаи доведоха до сериозни телесни наранявания", твърди Деп в новия си коментар по повод делото, съобщава "Индипендънт", цитиран от bTV.

Адвокатите на Хърд отричат твърденията на актьора.

"Постоянните опити на господин Деп да се измъкне от правосъдието и да съживи кариерата си няма да заблудят никого", заявиха те. "Доказателствата са ясни - Джони Деп системно е пребивал Амбър Хърд", завършват те.