Джони Деп не спира да заема първите страници на вестниците от началото на процеса за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

Сега актьорът изненада феновете си, след като беше забелязан в компанията на червенокоса мистериозна жена в Италия преди участието си в джаз фестивал. Звездата беше забелязана да пристига с новата дама до себе си на репетиция в неделя, като двамата се усмихваха, докато вървяха един до друг.

Актьорът от "Карибски пирати" изглеждаше елегантно в бяла тениска и сини дънки, съчетани с кафява шапка. Той също така носеше аксесоари и слънчеви очила, докато излизаше от микробуса заедно с жената, която носеше зелен топ с къси дънкови панталони.

Снимките на двамата обиколиха интернет, като много потребители търсеха отговор на въпроса коя е това момиче, както пееше Мадона навремето.

Междувременно излезе дългоочакваният студиен албум на Деп и дългогодишния му приятел, китаристът Джеф Бек - "18". На обложката на албума са изобразени двама тийнейджъри с китари и микрофони в ръце. Според съобщенията Деп е написал още една песен за албума, в която привидно се отправя закачка към чутото от Амбър.

Широко разгласеният съдебен процес за клевета на бившата двойка завърши с решение, което съдията взе до голяма степен в полза на Деп. Според присъдата на процеса за клевета от Хърд е поискано да му плати около 10 милиона долара обезщетение.

Embed from Getty Images