Актьорът Джони Деп се раздели с приятелката си Полина Глен.

Вижте снимки на Полина >>

Двамата се сближиха в началото на годината, но танцьорката е сложила край на връзката им и се е върнала в Русия. Според близки на двойката тя не е могла да се справи с вниманието на медиите, пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

Актьорът, който е на 56 години, дори е искал двамата да сключат брак, но за 24-годишната Полина това е било немислимо, защото той е бил твърде погълнат от съдебната битка с бившата си съпруга Амбър Хърд.

Деп и Хърд се ожениха през 2015 г. и две години по-късно съпругата му поиска развод. Според делото, което заведе срещу мъжа си, Джони Деп я малтретирал физически преди и по време на брака им. Актрисата предостави снимки, на които се вижда насиненото ѝ лице, както и фотографии на унищожено имущество. Още тогава Джони Деп отрече обвиненията и заяви, че са измислица. В новите си изказвания актьорът отново заявява, че никога не е посягал на Хърд или други жени.

Джони Деп и Амбър Хърд

Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Преди брака с Амбър Хърд, Джони Деп имаше дълга връзка с френската певицата и актриса Ванеса Паради, с която имат две деца - 20-годишната Лили-Роуз и 17-годишния Джак. Когато 20-годишен, Джони Деп се жени за гримьорката Лори Ан Алисън, но бракът им продължил само две години.

Джони Деп и Ванеса Паради

Getty Images/Guliver Photos