На 18 април тази година Роналдо разкри, че партньорката му е родила здраво момиченце. Но това бе придружено от сърцераздирателната новина, че са загубили едно от бебетата-близначета, а Роналдо разказа за "най-дълбоката им тъга" по повод на това изпитание. Сега обаче, те споделиха със своите последователи снимка на своето момиченце. 

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Кадърът е заснет докато 3-месечната им дъщеричка спи, а нейните родите са завързали марков лигавник на известната марка "Dior". 

Родригес е майка на две от петте деца на Роналдо, като най-голямото му дете, Кристиано Роналдо-младши, се роди през 2010 г.

На същия ден, в който те загубиха едно от децата си, половината на Роналдо пусна трогателен пост в Инстаграма си, който гласеше следното:

"С най-дълбока тъга съобщаваме за смъртта на нашето бебе. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да изпита. Единствено раждането на нашето бебе ни дава сили да изживеем този момент с надежда и щастие. Бихме искали да благодарим на лекарите и медицинските сестри за грижите и подкрепата, които ни оказаха. Нашето момченце, ти си нашият ангел. Ще те обичаме завинаги."