Джош Дюамел и 20 години по-младата му съпруга Одра Мари разкриха щастливата новина, че са станали родители.

51-годишният актьор, познат на зрителите най-вече от сериала "Лас Вегас" и кинохита "Трансформърс", споделиха сладка черно-бяла снимка на краката на сина си в Instagram, за да съобщят новината.

Подробностите бяха сведени до минимум, разкривайки единствено, че момченцето се казва Шепърд Лорънс Дюамел и че е родено на 11 януари тази година.

Това е първото дете за Одра и второто за Джош, който вече има 10-годишен син Аксел от бившата си съпруга - ексвокалистката на групата "Black Eyed Peas" Фърги.

Малко след като двойката обяви, че очаква първото си дете, Джош сподели каква е била реакцията на сина му Аксел на новината, че ще има братче.

"Той е развълнуван, но има и много въпроси. Попита: "Чакай, ти все още ще ме обичаш, нали?", разкри Дюамел пред изданието "Parade". "Тогава му отговорих: "Разбира се, че все още ще те обичам". А той: "Аз все пак ще бъда първородният ти син, нали?" На което аз казах: "Да, ти все пак си първороден син!". Накрая завърши с: "Ще мога ли да го науча на всички неща, които знам?" И аз му отговорих: "Да, моля те, направи го, искам да го научиш на всичко... добре, почти на всичко, което знаеш", пошегува се Дюамел.

Той каза, че Аксел "обича бебетата" и отбеляза, че "е бил същият на неговата възраст". "Просто винаги съм обичал бебетата", призна актьорът. "Има нещо в тях.Аксел наистина е добър с по-малките деца. Така че мисля, че той ще бъде страхотен по-голям брат.

Джош с бившата си съпруга Фърги и сина им Аксел

Getty Images/Guliver Photos

Джош и Одра започнаха връзката си в края на 2018 г. и обявиха годежа си през януари 2022 г. Двамата се ожениха на 10 септември същата година, а само година и един ден по-късно разкриха, че очакват първото си дете заедно.

Актьорът разкри още през септември 2023 г., че той и втората му съпруга очакват първото си дете.

По всичко личи, че двамата с бившата му съпруга Фърги поддържат перфектни отношения, тъй като още тогава и тя сподели новината за бъдещото бебе с феновете си и не пропусна да ги поздрави.