Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит сложиха край на близо 4-годишния си брак. 37-годишната актриса, която има дъщеря със звездата от хитовия сериал "Кръгът на Доусън" - 3-годишната Джуни Роуз Даяна, е подала молба за развод, а като основание е посочила обичайните за популярните личности "непреодолими различния".

От документите става ясно още, че Джоди е поискала с вече бившия й съпруг да имат съвместно попечителство над момиченцето им. Тя не е пожелала да се изплаща издръжка нито за нея, нито за мъжа й, въпреки че може да получи доста солидна такава, тъй като съпрузите нямат предбрачен договор.

Интересното е, че молбата за развод е подадена на 13 септември, само ден след като актьорите се появиха заедно на Седмицата на модата в Ню Йорк. Медиите припомнят, че първите признаци за сътресения във взаимоотношенията на двойката се появиха още миналата година, като през септември феновете им забелязаха, че съпрузите вече не се следват в социалните мрежи.

Впоследствие Джоди и Джошуа започнаха отново да се следват, а актьорът се постара да размие слуховете за раздяла, обяснявайки пред "E!News" за всички прекрасни качества на съпругата си.

Снимка: Getty Images

"Тя безспорно е една от най-красивите жени на планетата. И всеки път предизвиква фурор на червения килим. Това наистина е чудо за гледане. Няма нищо по-хубаво от това да се събудя сутрин, да отворя очи и да видя лицето й", сподели тогава Джошуа.

Двойката се венча през 2019 г., след като се срещнаха на парти година по-рано. В началото идеята им била да нямат сериозни отношения, но точно това се случило. Официално връзката им започва през октомври 2018 г. и сключват брак след като Джоди му предлага на Нова година, по време на почивката им в Никарагуа.

Снимка: Getty Images

Красивата актриса късно става част от индустрията. Това се случва след срещата й с Фарел Уилямс, който я убеждава, че трява да стане модел. По това време тя работи като банкер. Актьорският си дебют прави през 2013 г., във вампирския сериал "Истинска кръв".