В 11-минутно видео, озаглавено "Най-после решихме! Тайната е разкрита!" Джулиана Гани и Илиян Найденов споделиха с феновете си пола на очакваното си първо дете.

Вижте снимки на Джулиана и Илиян >>

В клипа, на който Гани и Найденов седят на огромни кресла в бяло и сериозна орнаментика, а на масичката пред тях има фруктиера с различни плодове.

Главни действащи лица във видеото са и кучетата на семейството. И докато редят украсата и показват сладкишите, с празнична декорация в синьо и розово, рунтавите любимци въртят опашки наоколо.

Джулиана и Илиян са интервюирали свои приятели какъв мислят, че ще е полът на бебето. На специално организирано гласуване в стъклени "урни" всеки присъстващ трябваше да сложи по едно чорапче в съответния цвят - розово или синьо, за момиченце или за момченце. Първа започна Джулката, която каза, че винаги е мечтала за момиче, затова ще пусне розово чорапче.

В крайна сметка Илиян и Джулиана позираха пред празничната украса, а Илиян спука черен балон, на който пишеше "Момиче?" и "Момче?", а отвътре излязоха сини конфети.