Джулиана Гани и любимият ѝ - фитнес инструкторът и бивш шампион по класически културизъм Илиян Найденов, наскоро организираха пищно празненство на сина си. А поводът бе, че Давид, който се появи на този свят в последния ден на 2019 г., навърши половин година.

Както самата носителка на титлата "Мис Силикон 2013" каза, едва ли повечето хора биха решили да отбележат шестия месец от раждането на своето дете по този начин, но за младото семейство всеки ден, прекаран с наследника им, е истински празник. Ето защо двамата родители не пощадиха средства, превръщайки дома си в Пловдив в истински детски рай.

Вижте снимки >>

Преди няколко часа Гани публикува в своя личен Инстаграм акаунт снимки, разкриващи на последователите ѝ как е преминал специалния ден. Темата на "50% Birthday" тържеството, както го кръстиха самите те, е посветена на анимационния филм "Дъмбо", излязъл в Съединените щати през 1941 г.

На изображенията се вижда, че богатата украса на помещението включва множество различни по големина балони в бяло, жълто и златисто. Освен това, на различни места из апартамента са разположени големи плюшени играчки-слон.

Но истинското бижу на събитието е красивата 3-етажна торта, която е истинско произведение на "захарното изкуство". На самия ѝ връх стои познатия герой на компания "Walt Disney", от чийто хобот излиза струя вода, повдигаща топка. От него надолу се спускат водни мехури, редящи се между редици от звезди, а в основата стои захвърлена цирковата му шапка. На съседни маси, в близост до десерта, са сложени още кексчета, курабии и френски макарони с лика на Дъмбо.

"Давид е толкова щастлив! Винаги с усмивка и блестящи като бисери очи! Винаги засмян в захлас и любопитен да опознава света! Истински горда съм с добротата и щастието, които излъчва!
Вчерашното му парти беше незабравимо! Благодаря на приятелите, които дойдоха от цяла България за да споделим нашия 50% празник. Къщата ни също го запомни! Все още намираме стъкла тук-там, ако ме разбирате! Все пак голяма част от гостите бяха с дечицата си!", гласи посланието към галерията от кадри, които тя качи в платформата.

Наред с множеството пожелания, които почитателите ѝ изписаха под публикацията, някои от тях не пропуснаха да изтъкнат, че колкото повече расте момчето, толкова повече започва да прилича на баща си.

"Илиян вече си има близнак. Давид му е одрал кожата", пише една от потребителките на сайта.