"Светът е за двама", пее Орлин Горанов в една от най-популярните си песни, а думите му са самата истина. Факт е, че животът на един човек е далеч по-приятен и хубав, когато има с кого да го сподели. Любовта обаче се намира трудно, а сякаш още по-сложно е да се задържи...

През последните години все повече двойки потвърждават това твърдение, слагайки край своите взаимоотношения. Да, днес разделите са толкова често срещано явление, че надали вече правят впечатление на някого. Но стабилните връзки са съвсем друго нещо. Те не само дават надежда на околните, че истинската обич не е мит, но и провокират любопитството им, карайки ги да търсят отговор на въпроса каква е формулата им за успех.

Вижте снимки >>

В тази връзка, преди броени часове Джулана Гани реши да сподели своите 5 стъпки за семейно щастие с последователите си в Инстаграм. Еротичният модел се позова на романса си с фитнес инструктора Илиян Найденов, от когото има син - Давид, който в последния ден на предстоящия декември ще навърши 1 година.

Ето какво гласят нейните съвети:

"1. Истински да обичаш половинката си! Никакви интереси - никакви облаги! Само чиста любов!
2. Да мечтаете и гледате в една посока! Това е важно. Повярвайте ми!
3. Да създадете потомство и то не след дълго! Много връзки се разпадат след дълги години поради липса на развитие! Не важи за всички!
4. Да сте търпеливи и разбрани един към друг! Понякога никой няма да отстъпи, но взаимния компромис помага!
5. Да не забравяте колко големи всъщност са малките жестове! Годините минават и хората се приемат за даденост, забравяйки че са се влюбили в точно тези малки жестове!", написа тя.

Публикацията ѝ е придружена със снимка, на която нейният любим целува нежно ръката ѝ. Към момента изображението е събрало над 11 хиляди харесвания.

От коментарите става ясно, че почитателите ѝ са напълно съгласни с нея, а някои от тях дори допълниха списъка ѝ.

"Бих добавила още една точка - 6. Винаги да бъдете подкрепа за партньора си, за нови идеи и начинания, за да се надгражда и израства", пише една от потребителките на платформата.

Съвсем наскоро носителката на титлата "Мис силикон" и бивша участничка в риалити предаването "VIP Brother" се завърна от турския курорт Бодрум, където се наслади на слънчева почивка с Илиян. Тя за кратко се откъсна от майчинските си отговорности, но днес отново се грижи за наследника си.