Ед Шийрън, който в момента е под карантина в дома си, е най-богатата британска звезда под 30 години, в класацията "Heat Rich List 2021", съставен от списание "Heat".

Песента на 30-годишния изпълнител "Shape of You" е най-стриймваният сингъл. Шийрън също така е с най-печелившото турне на всички времена. Наскоро певецът представи дългоочаквания си нов албум "Equals", който се изписва като знак за равенство "=".

С общо състояние, оценявано на 236,5 млн. лири или 322 млн. долара, Ед Шийрън за трети път запазва короната си на най-богата британска знаменитост до 30 години, съобщава БНТ. През последната година Шийрън е увеличил приблизителното си състояние с 26,5 млн. лири (36 млн. долара).

Втората най-богата знаменитост след Шийран е английският певец и автор на песни Хари Стайлс, чието общо състояние се оценява на 80 млн. лири (109 млн. долара).

Хари Стайлс

Снимка: Getty Images

Певецът се прослави като част от групата "One Direction" (1D), смятана за една от най-успешните английско-ирландски момчешки групи в историята.

Британската момичешка група "Little Mix" е на трето място в списъка, а четвъртата позиция е заета от Найл Хоран, следван от превърналата се в модел актриса Кара Делевин на пето място.

Little mix

Снимка: Getty Images

В списъка са още Луис Томлинсън и Лиъм Пейн - и двамата са оценени на 47 млн. лири (64 млн. долара), Дуа Липа с 43,5 млн. лири (59 млн. долара), Зейн Малик с 38 млн. лири (21 млн. долара) и Сам Смит с 36,8 млн. лири (52 млн. долара).