Ед Шийрън изненада феновете си със специален гост в събота по време на "Mathematics Tour" в Детройт.

32-годишният изпълнител на хита "Thinking Out Loud" излезе на сцената и изпълни кавър версия на песента "Lose Yourself" на Еминем.

Преди да започне, Ед дори се пошегува с феновете си, че той и групата му току-що са репетирали песента по-рано същия ден. "Да видим дали ще се получи това."

Когато песента започна, феновете на звездата запяха заедно с него. Докато кавърът течеше, зад изпълнителят се промъкна мистериозен мъж с качулка. Веднага след като се разнищи мистерията, феновете избухнаха още повече при появата на самия Еминем. 

Във видеоклип, споделен в Twitter, Шийрън сподели за него пред публиката: "Той щеше да излезе и да изпее една песен, а аз казах: Не можеш да си в Детройт и да изпееш само една песен".

След това динамичния сингъл, двамата артисти изпълниха хита от 2000 г. "Stan". Когато изпълнението приключи, Еминем се обърна към публиката, за да ѝ благодари. "Оценявам ви, Детройт. Обичам ви!"

Преди изненадата на сцената, двамата си партнираха отново по време на събитие тази година, припомня "Daily Mail". 

Ед, който от години е голям фен на Еминем, дори разкри, че музиката на рапъра му е помогнала да преодолее проблемите си със заекването.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)