Не просто жена, а известна актриса, която смело и категорично заявява, че не иска да се връща в младостта, защото ѝ харесва да остарява.

Вижте снимки на Рийз и децата ѝ >>

Става въпрос за Рийз Уидърспуун, която в момента е на 43 години и е убедена, че предпочита да е именно на 40+, вместо на 20. Защо ли?

"В момента имам своя гледна точка, защото съм на тази планета от 43 години, а когато бях на 25 не съм се чувствала по този начин. Тогава не можех да кажа това, което мога да кажа сега, от позицията на своите 43 години, на опита си, на това, което съм преживяла и видяла.

Чувствам се така, сякаш съм си заслужила и сивите коси, и бръчките по лицето. При това не се оплаквам, а се гордея с тях. Мои са си и не бих и помислила да ги залича. Така че, да, предпочитам своите 43 пред миналите 25", каза Уидърспуун в интервю за Allure.

Съвсем скоро ще я видим отново в ролята на актриса и продуцент на сериала "Големи малки лъжи", чийто втори сезон ще започне да се излъчва през юни месец.

"Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не ѝ се предлага като опция... Затова идеята на "Големи малки лъжи" е да премести фокуса върху жените, те да бъдат в центъра на историята", сподели актрисата.

Източник: eva.bg