Ел Макферсън е един от супермоделите на 90-те, която беше известна с прозвището "Тялото", заради уникалния си външен вид и изваяна фигура. Наред с колежките си Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Клаудия Шифър, тя беше неизменна част от модните ревюта на известните дизайнери.

Оказа се, че подобно на много други популярни личности, и нейният живот е бил белязан от не един и два тъмни периода, като и тя тайно е водила сериозна битка със собствените си демони.

Само преди дни Ел Макферсън сподели с почитателите си в социалните мрежи, че в момента е в най-щастливия период от живота си, който живее здравословно и най-вече, като истински влюбена жена.

Снимки на Ел Макферсън>>>

"Живот, който е извън най-смелите ми мечти - тази година празнувам 20-ата годишнина... освен това празнувам 365+ дни от разгръщането на сърцето си с Дойл Брамхол", написа моделът, добавяйки серия от кадри с музиканта, които двамата са заснели по време на свои пътувания и при посещенията си на различни събития.

View this post on Instagram

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacpherson)

"20-ата годишнина" Ел отбелязва от датата, в която е решила да сложи край на злоупотребата си с алкохолните напитки, като вече е получила специален златен жетон за юбилея си от "Анонимните алкохолици". По отношения на любовта си с китариста, откровението на Макферсън пък ясно показа, че двойката е повече от година заедно, въпреки че за връзката им стана ясно едва през октомври 2022 г.