Ела Блу Траволта, дъщерята на Джон Траволта и покойната Кели Престън тръгна по актьорските стъпки на родителите си.

21-годишната красавица, наследила не само таланта от известните си родители, но и хубостта им, сподели снимки в социалните мрежи от филма Get lost, нова интерпретация на "Алиса в страната на чудесата". Тя е в главната роля на любимата героиня на Луис Карол. Както очевидно започва да действа Холивуд, и този филм е модерен прочит на класическата приказка. Такъв е подходът и в новата "Пепеляшка".

Ела като Алиса

Снимка:Instagram

В тази версия на историята за Алиса, всички същества, замесени в психоделичните по принцип приключения в приказката, се превръщат в хора. Страната на чудесата в случая е Будапеща. Ела е млада жена, която пристига там, за да изпълни последното желание на майка си, която е загубила преди време. Странно момиче, Триста, което всъщност е Белия заек, я повежда една нощ към необичайно пътешествие, в което тя среща не само човекоподобни създания, но и мистериозен млад мъж. Накрая, когато всичко приключи, героинята проумява много важни неща и се освобождава душевно, се казва в описанието на сюжета в IMDB.

Режисьор е Даниела Амавия. В ролята на Лудия шапкар, за когото във филма се казва и че е емигрант от лондонската аристокрация, е младият Едуард Филипонат. В ролята на Червения крал е големият актьор Джеймс Кромуел.

Джеймс Кромуел е Червения крал

Снимка:Instagram

Джейн Мероу е Бялата кралица.

Младият мъж с име Райън, наричан Белия рицар, се изпълнява от доминиканецът Жан Луис Кастеланос, известни и със сериала "13 причини защо".

На една от снимките, които Ела публикува тези дни, се усмихва до гордия си татко, който е дошъл да я поздрави на снимачната площадка в Будапеща. Самият той винаги е казвал, че е готов да помага на дъщеря си Ела, която от малка е изкушена да наследи професията на родителите си. Тъмнокосата чаровница е много въодушевена от работата си и позира пред купища балони.

На закриващото парти

Снимка:Instagram

Някои от кадрите са по време на партито, което ознаменува края на работата върху филма, наричано на жаргон wrap party. "Това беше такъв невероятен опит. Будапеща беше мечта и най-важното е, че се запознах с толкова удивителни хора. Благодарности на целия екип, който работи толкова усилено и изведе на бял свят цялата история по такъв красив начин", пише под тях дъщерята на звездата от "Треска в събота вечер".

Get lost е на етап пост продукция и още няма дати за големия екран.

Предният филм на Ела беше "Отровната роза". Тя участва и в "Стари кучета", от 2009 г. с родителите си, там е в ролята на Емили.

С мама и татко

Снимка:Getty Images

За Ела актьорските занимания са и начин да се откъсне от тъгата вкъщи, след като семейството й претръпя големи загуби. През 2009 г. си отиде по-големият й брат Джет, 16-годишен, по време на семейна ваканция. Майка й, Кели напусна този свят през 2020 г. на 57 години, след 2-годишна битка с рак на гърдата. Татко й се грижи сам за по-малкият й брат Бенджамин, който вече е на 11 години.

67-годишният холивудски ас наскоро разказа в шоуто на Кевин Харт "Hart to Heart" как с малкия му син се справят с тъгата по майка му. Детето не криело чувствата си и колко страда, и веднъж попитало баща си: "Понеже мама си отиде, страхувам се, че и ти". Той се опитал да обясни на сина си по достъпен начин, че двамата с мама са различни индивиди и че предизвикателствата в живота трябва да се приемат по-смирено, с повече мъдрост. Казал му:"Знаеш ли Бен, ти обичаш истината и ще ти кажа истината за живота. Никой не знае кога ще си отиде, нито докога ще остане. Може утре да умра. Ти също. Всеки би могъл. Нека гледаме на това като на част от живота. Не можеш да знаеш точно. Просто правиш най-доброто, което можеш, за да живееш колкото може по-дълго".

Кели, Бенджамин, Джон и Ела в Кан през 2018 г.

Снимка:Getty Images

Момчето го попитало:"30 години назад струваха ли ти се много време?". Звездата от "Брилянтин" отвърнал утвърдително. Бенжамин тогава казал:"А мислиш ли, че имаш още 30 години живот", и татко му отговорил:"Да, така смятам".

Кели и Джон се срещат на снимачната площадка на "Експертите" през 1989 г. и се женят две години по-късно във Франция. "Грижим се един за друг и се защитаваме - без шум, далеч от обществото. Постоянно сме заедно, растем и се променяме в дует", разкривал е тайната на брака им Траволта в интервю.

Първородният им син Джет се появява на бял свят година след сватбата, Ела през 2000 г., а Бенджамин 10 по-късно. Смята се, че трагедията около загубата на Джет, който страдал от болестта на Кавазаки, се отразява неминуемо на здравето на Кели. "Истината е, че не бях сигурен дали ще оцелея след случилото се", не скри тогава Траволта. Той и Кели се появяват заедно на екрана за последен път в "Готи" през 2018-а.

Ела и Кели на коледно тържество през 2006 г.

Снимка:Getty Images

"Не познавам по-смел, силен, красив и любящ човек от теб. Благодаря ти за любовта ти и за това, че правеше света по-добро място. Обичам те толкова много, мамо", написа Ела в социалните мрежи, когато майка й си отиде.