Елизабет Хърли отдаде почит на бившия си годеник Шейн Уорн като на "любимото си лъвско сърце" след смъртта на легендата в крикета на 52-годишна възраст.

Моделът и актриса публикува серия от техни общи снимки, на които пише:

"Чувствам се така, сякаш слънцето завинаги се е скрило зад облак".

Двойката беше сгодена между 2011 и 2013 г., като връзката им привлече значително медийно внимание. Синът ѝ също заяви, че австралиецът е бил "един от най-добрите мъже, които някога съм познавал". Дамян Хърли, който е бил на девет години, когато майка му се е обвързала с г-н Уорн, заяви в Инстаграм, че той е бил "бащина фигура през по-голямата част от моите формиращи ме като личност години", и добави, че "сърцето ми е разбито".

Майка му се раздели с бившия състезател по крикет през 2013 г.

Уорн, играч на спин боулинг, който беше обявен за един от най-великите състезатели по крикет на всички времена, почина в петък във вилата си в Тайланд от предполагаем сърдечен удар.

Известни приятели на Уорн също отдадоха почит, включително сър Елтън Джон, който заяви, че той е бил "вълшебен боулинг играч и толкова забавен", наричайки това "трагичен ден за австралийския крикет", тъй като в същия ден почина и бившият вратар Род Марш. Певецът на "Ролинг Стоунс" сър Мик Джагър също заяви, че г-н Уорн "е донесъл такава радост на играта и е бил най-великият боулинг играч в историята".