Елтън Джон, Пол Маккартни и семейство Бекъм са сред знаменитостите, отправили чрез социалните мрежи коледни пожелания към почитателите си, съобщи Пи Ей мидия/ДПА.

Елтън Джон, който е на 75 години, благодари на почитателите си, че са го накарали да се чувства "така специален" през изминалите 12 месеца и определи отиващата си 2022 г. като "вероятно най-успешната година" в кариерата си.

В публикация в Инстаграм на Коледа той сподели видеозапис, на който носи очила, украсени с шапка на Дядо Коледа и каза: "Беше невероятна година и искам да благодаря на всички ви за подкрепата."

Изпълнителят на "Rocket Man", който приключва световното си турне с над 300 концерта идното лято, добави, че празнува в Австралия, преди да поднови изявите си в страната и след това в Нова Зеландия. Той отправи пожелания за "най-щастливата Коледа" от името на съпруга си и двете им деца.

Звездата от "Бийтълс" Пол Маккартни публикува своя снимка, на която гледа към клонка от имел над главата си и написа: "Желая ви наистина прекрасна Коледа - Пол", с нахална препратка към празничната му хитова песен от 1979 г. и емоджи за целувки.

Снимка: Скрийншот от Инстаграм на Пол Макартни

Модната дизайнерка и бивша звезда от "Спайс гърлс" Виктория Бекъм публикува празничен кадър със съпруга си Дейвид Бекъм, бивш футболист, синовете им Ромео и Круз и дъщеря им Харпър, облечени в копринени пижами според семейна традиция и написа, че обичат и им липсва най-големият син Бруклин, който празнува Коледа със съпругата си Никола.

Бруклин пък публикува собствените си празнични снимки в Instagram, целувайки Никола по бузата, докато тя му се усмихваше в отговор.

Виктория Бекъм публикува и друг кадър, на който е седнала в скута на съпруга си и написа: "Получих това, което си пожелах за Коледа".

Сър Мик Джагър позира заедно с двете си кучета на празнична снимка, с която пожелава на почитателите си весели коледни празници.

Кайли Миноуг сподели въртележка от нейни снимки в празнична обстановка, включително една в червена подаръчна кутия със сребърна панделка на главата и друга с червено кадифено боди и ботуши за кънки на лед, надписвайки го: "Весели празници ЛЮБОВНИ".