Романтичното предаване "Ергенът" се излъчва вече повече от месец в българския ефир, но то продължава да бъде най-коментираното риалити. Сред всички положителни емоции, като индивидуалните романтични срещи на Виктор с някоя от дамите или груповите игри, видяхме много сълзи и откровения на част от момичетата.

Вижте снимки на Елвира>>

Една от тях се отличи особено от другите претендентки за сърцето на Виктор. Това момиче е Елвира Далакова. Тя направи дългоочаквано признание, че е успяла да се "съхрани", а в очите на Викор, както и в част от момичеата там, тя срещна разбиране. 

В предането често я виждаме да посвещава стихове на ергена, като дори той сподели снимка в своя Инстаграм профил с думите:

"Невероятно е да си си нечия муза. Случвало ли ви се е да имате такова прекрасно влияние върху някого? Срещали ли сте човек, който да ви вдъхновява да творите?

След толкова много написани стихотворения за Виктор, тази събота тя реши да представи първата си книга, която се казва "Вярвам в чудеса". На премиерата бяха поканени всички момичета, но присъстваха само част от тях. Венета, Зорница, Благовеста, Люси, Виктория Капитанова, Гергана, Ниа-Косара, Деница и Дениз. Там беше и Виктор Стоянов. Изненадващо отсъстваше Александра, с която Елвира е много близка в предаването. 

View this post on Instagram

A post shared by Elvira_Ергенът (@elvidalakova)

При представянето на книгата си тя сподели: 

"Да държиш мечтата си в ръце е незаменимо чувство! Чувство, което те кара да летиш."

Елвира издаде, че си е поставяла много цели през всичките тези години, но точно тази й се е струвала толкова далечна, че чак недостижима. От написаното става ясно, че тя неведнъж се е опитвала, но не се е получавало досега. 

"Защото не вярвах достатъчно в себе си. Страхувах се и се съмнявах във възможностите си, съмнявах се, че това, което правя ще се хареса. В основата на всичко освен липсата на кураж, стоеше и комформизмът. Двата "дявола", дърпащи те надолу. Някак си бях свикнала да бъда част от тълпата и се страхувах да направя нещо различно. Страхувах се да не ме осъдят. Днес обаче, всичко е различно. Днес знам, че за да успееш е нужно на първо място да се обичаш. Нужни са и кураж, смелост, упоритост, амбиция, много труд и малко от подправката "непукизъм". Днес съм удовлетворена от себе си и вярвам в чудеса!", написа тя.