Еминем разкри, че със Снуп Дог са прекратили "спора си", след като техният близък приятел д-р Дре е претърпял мозъчна аневризма миналата година.

"Казахме си: "Това е глупаво. Това е адски глупаво да враждуваме точно сега", обясни изпълнителят на песента "Lose Yourself" в предаването "Paul Pod: Curtain Call 2" в сряда.

Embed from Getty Images

Еминем каза, че не може да си спомни кой на кого се е обадил, за да започне разговора, но заяви, че и двамата са се съгласили, че враждата не си струва.

"Мисля, че тогава имаше недоразумение по отношение на участието му в моя албум "The Mathers LP", спомня си 49-годишният Еминем.

След като обаче Дре постъпил в болница, двамата оставили нещата в миналото и загърбили всякакви противоречия.

Embed from Getty Images

57-годишният Дре беше хоспитализиран в Cedars-Sinai през януари 2021 г. Докато се възстановяваше, музикалният магнат каза в изявление за Page Six, че "се справя чудесно и получава отлични грижи" от медицинския си екип.

"Благодаря на моето семейство, приятели и фенове за подкрепата и добрите пожелания. Скоро ще изляза от болницата и ще се върна у дома. Поздравявам всички страхотни медицински специалисти в Cedars-Sinai".