Сигурно е изморително да си знаменитост и да трябва да се държиш и да изглеждаш перфектно през цялото време. Но това напрежение означава, че в един момент нещата неизбежно ще се пропукат! За съжаление, понякога това се случва на сцената или пред очите на папараците. Сега ще ви представим някои от най-епичните падания на знаменитости.

Хелън Мирън

Невероятната Хелън Мирън падна след интервю на филмовия фестивал в Кан през 2018 г. и, разбира се, беше заснета с камера.

Мадона

Никой не отрича, че "Кралицата на попа" има завидна гъвкавост, но това не беше достатъчно, за да я спаси от спъване по стълбите по време на изпълнение на сцената на наградите "Брит" през 2015 г. в Лондон.

Embed from Getty Images

Джема Колинс

Британската телевизионна участничка в риалити предавания заяви, че се чувства като Бриджит Джоунс, след като падна на сцената на наградите за тийнейджъри на BBC Radio 1 през 2017 г.

Embed from Getty Images

Дженифър Лорънс

Как може някой да забрави за епичното падане на Джей, докато си проправяше път към сцената, за да приеме "Оскар" за най-добра актриса за "Silver Linings Playbook"?

Embed from Getty Images

Наоми Уотс

Реакциите на Едуард Нортън, Ема Стоун, Ейми Райън и Зак Галифианакис при подхлъзването на Наоми Уотс на 21-вите годишни награди на Гилдията на филмовите актьори са безценни.

Embed from Getty Images

Кармен Електра и Алисън Суини

Какво е по-лошо от падането? Да повлечеш колежка актриса. Точно това прави Кармен Електра с Алисън Суини на модното ревю "Max Factor".

Embed from Getty Images

Мишел Обама и Стиви Уондър

Легендарният певец и автор на песни падна, докато си проправяше път по стълбите за кулисите на митинг в подкрепа на тогавашния кандидат за президент Барак Обама през 2008 г. Дали е знаел, че ще накара бъдещата първа дама да падне заедно с него?

Embed from Getty Images

Ева Лонгория

Лонгория почти падна на Световните спортни награди "Лауреус" през 2013 г. в Рио де Жанейро, Бразилия, но въпреки това изглеждаше безупречно.

Embed from Getty Images

Парис Хилтън

Наследницата вероятно трябва да се придържа към токчетата, тъй като маратонките може би са най-опасният избор в нейния случай. През 2008 г. Хилтън пада на излизане от магазин в Прага.

Белгийският принц Лоран

Принц Лоран падна по време на религиозната сватбена церемония между принц Албер II от Монако и принцеса Шарлен от Монако, доказвайки, че дори членовете на благородническото съсловие имат лоши дни.

Embed from Getty Images

Mercedes-Benz Австралийска седмица на модата

Да паднеш зад кулисите определено е по-добре, отколкото да го направиш на сцената пред очите на цялата публика. Жалко, че фотографите не се интересуват от това.

Барбара Майер

Германският модел със сигурност е имал и по-добри дни от този момент на подиума на ревюто на Lena Hoschek по време на Mercedes-Benz Fashion Week Berlin есен/зима 2010.

Embed from Getty Images

Благотворителност

Падането никога не е забавно, но представете си да паднете на благотворително събитие по време на 64-ия годишен филмов фестивал в Кан?