Надали някой би предположил, че през цялото си детство Ева Лонгория, която днес се нарежда не само сред най-красивите, но и влиятелни латиноамериканки в Холивуд, се е чувствала като грозното пате в своето семейство. И все пак това е самата истина, както актрисата съвсем наскоро призна в свое интервю за подкаста "Not Skinny But Not Fat", воден от Аманда Хирш.

В разговора тя разкри, че привлекателният външен вид на нейната майка, наред с този на трите ѝ сестри, е нанесъл толкова сериозен удар по самочувствието ѝ, че неговият отзвук е отеквал в продължение на десетилетия, дори след като е станала говорител на френският козметичен гигант "L'Oréal".

"Израснах като "La prieta fea", което в превод означава "тъмнолико грозновато момиче". Така ме наричаха всички у дома", сподели звездата от "Отчаяни съпруги", пояснявайки, че роднините ѝ всъщност са изричали думите с нежност. "Това бе от онзи тип закачки, които по-скоро са израз на любов", каза тя.

Вижте снимки на Ева >>

"Въпреки това, всеки път, когато хората ни видеха петте на улицата, те се приближаваха до нас и гледайки сестрите ми, казваха на майка ми: "О, дъщерите ви са толкова хубави". След като очите им се спираха на мен и питаха: "А тази коя е?". В подобни моменти ми идеше да им изкрещя, че съм една от тях", спомня си през смях носителката на награда "SAG".

Снимка: Getty Images

Ева разказа още, че заради случаи като този, е решила да се съсредоточи не върху визията си, а върху чувството си за хумор.

"Тогава взех съзнателното решение да бъда забавното дете и това се отрази на моята личност. Въпреки индустрията, в която се изявявам, не ценя визията си. И досега сестрите ми не могат да повярват, че от "L'Oréal" ме избраха за едно от своите рекламни лица. Обичайно, когато някой вкъщи засегне темата, те дават израз на недоумението си, питайки ме: "Ама как така изобщо се спряха на теб?"

Припомняме, че Лонгория започна да си сътрудничи с марката преди почти две десетилетия, присъединявайки се към знаменитостите, които представят нейните продукти. Сред останалите популярни имена, попадат тези на Дженифър Лопес, Бионсе Ноус, Джейн Фонда, Джулиан Мур и Блейк Лайвли.

Снимка: Getty Images