Синът на Ева Лонгория навърши 1 година в сряда. По този повод известната му майка публикува редица снимки от болницата в Инстаграм истории, които показват първите му мигове на този свят.

Вижте кадрите >>

На един от кадрите актрисата гордо показва заголеното си 9-месечно коремче, облечена в спортен екип от две части на марката "Calvin Klein". На нея тя написа:

"Това съм аз през миналата година, ден преди да ме приемат в болницата".

На друг фотос Сантяго Енрике Бастон, както се казва синът ѝ, лежи повит в малкото си легло в клиниката, а на главата си има шапка.

 

"Всичко минава прекалено бързо", гаси надписът, на който бебето се е сгушило в нея, а на друг, на който Санти се усмихва широко пише: "Винаги се усмихва, дори и само на 5 дни".

Звездата от "Отчаяни съпруги" не може да повярва колко неусетно са изтекли последните 12 месеца, през които е била майка на пълен работен ден.

"Кога се случи? Имам 1-годишен син! Той вече не е бебе, а прохождащо дете. Последната година беше най-хубавата в живота ми. Да имам до себе си тази прекрасна душа, която да будя сутрин и приспивам вечер, е магическо преживяване", откровено сподели Лонгория.

И допълни:

"Всяка твоя усмивка, която минава през личицето ти, е истинско щастие за мен. Благодаря ти, че ме избра за своя майка! Честит Рожден Ден, Санти!"

Не е ясно дали родителите вече са отпразнували повода, но по-рано през месеца Ева издаде, че ще бъде запомнящо се събитие. Преди да наближи датата, тя си е обещала, че няма да бъде от онези майки, които организират огромни и шумни партита за децата си. После обаче решението ѝ се е променило, като отбелязва, че тържеството ще бъде по-голямо от сватбата ѝ. През смях обяснява, че мащабността му ще се дължи на факта, че съчетават рождения ден и кръщенето на Санти в едно.