Ева Лонгория е от онези звезди, които се отличават с неописуем блясък и чар. Станала известна с участието си сериала в "Отчаяни съпруги", актрисата доказа, че вече четири години е съпруга, но никак не е отчаяна.

На вчерашната дата - 21 май, Ева и нейният съпруг - Хосе Антонио Бастон, отпразнуваха 4 години от пищната си сватба с невероятно тържество. Разбира се, двойката бе заедно със сина си Сантяго (Санти, както го нарича майка му), който на 19 юни ще навърши 2 годинки.

Семейството публикува красиви кадри от тържеството, на които Ева, Хосе Антонио и Санти греят от щастие.

Вижте снимки >>

"Преди 4 години се омъжих за този прекрасен мъж. Най-милият човек, когото някога съм срещала. Благодаря ти, че си най-добрият ми партньор в брака и в живота. Нека Господ продължава да благославя нашето пътешествие заедно. Обичам те! Честита годишнина!", гласи посланието на Лонгория в нейния Инстаграм профил.

Вижте тази публикация в Instagram.

Santi is learning flamenco!!

Празненството на актрисата и семейството ѝ е било съпроводено с много любов, танците на малкия Санти и фламенкото, изпълнено от специално поканени за случая музиканти.

Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон се ожениха на пищна церемония на 21 май 2016 г., като на събитието присъстваха звезди като Рики Мартин и неговият партньор, Виктория и Дейвид Бекъм, които са близки приятели на актрисата.

Зад гърба си Лонгория има два брака - с Тайлър Кристофър - от 2002 до 2004 г., и с Тони Паркър - между 2007 и 2011 г.