Бракът на Ева Мендес и Райън Гослинг е по-силен отвсякога, но според източници на Radar красавицата все още се притеснява от бившата жена на съпруга си Рейчъл Макадамс.

Според изданието Мендес е забранила на мъжа си да поддържа приятелски отношения с колежката му от "Тетрадката".

Близки до двойката споделят пред Radar Online: "Ако зависеше от Райън, той все още щеше да е приятел с Рейчъл, но Ева никога не би се съгласила на това."

Те разкриха още, че бившите няма как да се зачеркнат изцяло от живота на другия, тъй като са в една сфера и понякога се случва да се засекат на парти. "Но въпреки това Райън гледа да страни от Рейчъл, за да не нарани Ева."

Гослинг и Макадамс се срещат през 2005 г., по време на снимките на хитовата лента "Тетрадката". Две години по-късно обаче двамата се разделиха. След края на връзката им, Райън срещна отново любовта в лицето на Ева Мендес, а Рейчъл - в това на Джейми Линдън.

Рейчъл и Райън

Снимка: Getty Images

"Въпреки че и двамата са продължили напред, все пак има моменти, в които Ева се чуди дали Райън все още говори пред познати за бившата си, дали мисли за нея", коментират още източниците. За разлика от мъжа си, латината не посещава холивудски събития, тъй като гледа децата им вкъщи. "Но пък Райън ходи. И е напълно наясно, че трябва да внимава какво прави, защото Ева винаги ще разбере, ако й кръшне."

По думи на близки до двойката, тя знае, че е единствената за него и че той я обожава. Но това не пречи да ревнува от експриятелката му Рейчъл. "Двамата правят много компромиси в името на любовта. Ева едва ли не се отказа от своята кариера, за да се посвети на семейството. Райън пък постоянно е зает, за да може да се грижи за любимите си хора вкъщи."

Ева и Райън

Снимка: Getty Images