От 2 години насам чаровната Ева Веселинова има мъж до себе си, който безспорно е една от причините за широката усмивка, грееща на лицето ѝ. Но фактът, че и до днес все още не е представила официално своя любим, даде повод на редица медии да спекулират с нейната връзка през последните месеци. Във времето се появиха множество публикации, изпълнени с най-различни предположения, за това кой е избраникът на бившата ко-водеща на предаването "На кафе".

През вчерашния празник - Вяра, Надежда и Любов, блондинката реши да наруши мълчанието си, опровергавайки неистинните твърдения относно половинката ѝ. Стори го с дълго послание към изображение, заснето през лятната им почивка в съседна Гърция, на което някогашната репортерка на "Господари на ефира" позира в бяла рокля на фона на морския хоризонт, държейки за ръка своя партньор, чиято самоличност продължава да бъде мистерия.

Вижте кадъра >>

"На този свят ден реших да ви разкажа за любовта...

Днес отдаваме почит на добродетелите, които ни крепят - вярата, надеждата, любовта и мъдростта. Но нека поговорим за любовта... Вече две години вървим ръка за ръка. Две години, през които медиите изписаха какви ли не лъжи по мой адрес.

Но аз мълчах и пазих любовта ни!

Снимка: Официален профил в Instagram

Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Когато си истински щастлив, ти просто се отдаваш и искаш да запазиш щастието в себе си - далеч от хорската злоба и вечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл.

с Нямаш нужда да споделяш всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява само с най-близките хора!

Така и беше през тези години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете! Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда.

Снимка: Instagram

Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел", не е и "нов любовник, с когото разпусках по гръцките острови това лято", както пише навсякъде. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука!

Ние сме си щастливи и сме добре, въпреки всички измислици, които се сипят по мой адрес.

И не съм го крила никога! Най-близките ни приятели винаги са знаели, а в един нормален човешки живот, тази споделеност е напълно достатъчна", написа тя.

Снимка: Instagram