Виктория Бекъм се страхува да излезе от къщата си, след като преследвачка се опита да вземе дъщеря ѝ от училище, съобщава "Daily Mirror".

48-годишната Пош Спайс се безпокои за безопасността на 11-годишната Харпър заради действията на Шарън Бел.

Харпър навърши 11 години преди няколко дни.

58-годишната Бел изпращала заплашителни писма на съпруга на Виктория - Дейвид, и се появявала пред домовете, които семейството притежава, в продължение на пет месеца през миналата година.

Маниашкото поведение на въпросната Бел ескалирало с появата ѝ в училището на Харпър, където заявила: "Аз съм майката на Харпър. Тук съм, за да я взема".

Снимка: Getty Images

Прокурорът Аризуна Асанте коментира как се чувства Виктория: "Сега тя се страхува да излезе. Това я затруднява. Тя се тревожи, особено когато Харпър ходи на училищни екскурзии".

В изявление, прочетено пред Уестминстърския магистратски съд преди няколко дни, певицата и моден дизайнер Виктория каза: "Опитах се да вдигна малко шум, тъй като съм много притеснена за ефекта, който може да има върху Харпър. Опитвам се да я защитя и се тревожа за нейната безопасност".

В съда стана ясно, че Бел е била обсебена от бившия английски футболен ас Дейвид. Тя първо изпратила написано на ръка писмо до дома на семейството в Оксфордшър на 5 юли 2021 г., в което казва на 47-годишния национал, че планира да отиде в къщата дни по-късно.

А през октомври Бел написала: "Обичам те, откакто бяхме деца".

Дейвид заяви, че никога не е срещал жената и че е притеснен от нейното поведение. Той добави: "Чувствах, че езикът в писмата ескалира и става по-емоционален и заплашителен към мен и семейството ми, а това ме тревожи. Очевидно тя знаеше къде живея. Това ме накара да се безпокоя какво ще направи по-нататък".

Embed from Getty Images

Бел от Уотфорд беше обвинена в преследване, но срещу нея не беше образуван наказателен процес, защото има психично разстройство.

Окръжният съдия Майкъл Сноу наложи безсрочна заповед за защита от преследване, забраняваща на Бел да контактува със съпрузите Бекъм или четирите им деца до края на живота им.

Embed from Getty Images