Независимо къде отиде, първата дама на САЩ винаги се превръща в център на вниманието. Пристигне ли Мелания, всички очи са насочени към нея. Това се случи и в Орландо, Флорида, където се постави стартът на кампанията за преизбиране на Доналд Тръмп.

Вижте снимки на тоалетите на Мелания >>

Стопанката на Белия дом беше неотразима. И докато съпругът ѝ обявяваше кандидатурата си за 2020 година, присъстващите се взираха в госпожа Тръп с възхищение.

За появата си тя беше избрала яркожълт гащеризон с нестандартна кройка. На места тоалетът стоеше по тялото, на други - падаше свободно, придавайки усещане за фееричност и свобода. Основният акцент на облеклото бяха разкроените ръкави, които в края си бяха изрязани в триъгълна форма.

Не беше необходимо дрехата да разкрива плът, за да направи впечатление. Напротив, наситеният ѝ цвят и самата дама, която го носеше, бяха напълно достатъчни.

За да завърши перфектно цялостната визия, Мелания прибра тоалета в талията със сребрист колан - модно решение, което се е превърнало в нейна запазена марка. А към гащеризона добави стилни обувки на висок ток в същия цвят.

Тя се обърна към присъстващите още преди самия президент, казвайки, че за нея е било изключителна чест в продължение на 2 години да бъде първа дама на невероятната им страна и се вълнува да го направи за още 6.