Испански фен изгради в апартамента си истинско "светилище" със сувенири от Тейлър Суифт и го показа на света точно преди концерта на мегазвездата в Мадрид, съобщават световните осведомителни агенции, цитирани от БТА.

55-годишният Роберто Сантос се откроява сред останалите фенове на певицата с десетилетната си отдаденост на американската поп икона. Множеството подаръци, които испанецът е получил от нейния екип като признание за това, се оказали достатъчно той да запълни цяла стая в апартамента си, която е нарекъл "Светилището на Тейлър".

Докато 34-годишната Суифт се подготвяше да изнесе концертите си от турнето Eras в Мадрид в сряда и четвъртък, Сантос, който ръководи лаборатория за зъбни протези в испанската столица, тържествено показа предметите, включително наградата на Суифт за платинен диск в лимитирано издание, снимки с автографи, записи и маратонки с имената на двамата.

"Понякога се събуждам през нощта, запалвам лампата, поглеждам вещите в "светилището" за малко и си казвам: "Какво правиш?"... Просто поглеждам, това ми дава спокойствие и отново заспивам", разказва Сантос в едно интервю. "За мен тя означава всичко. Следя я отпреди 2011 г. Имах интуитивното усещане, че тя ще стане голяма звезда. Ако имах същата интуиция с лотарията, щях да съм богат", шегува се Сантос. Той сподели, че когато е отишъл да гледа концерта ѝ в Дъблин през 2018 г., е бил единственият човек, пътувал два пъти от Испания за изява на Суифт. След този случай мениджърският ѝ екип включи Сантос и съпругата му Инмакулада в ексклузивен списък с фенове и им изпрати подаръци и покани, включително изцяло платено пътуване до Лос Анджелис миналата година, каза Сантос.

"Ако бях на 18 или 20 години, предполагам, че щях да полудея... но сега всичко е по-зряло и спокойно", казва Сантос, който има татуировки на Тейлър Суифт на ръцете и глезена си. Той все още не се е срещал лично с нея. Внимателно планирана среща в Осло била отменена заради пандемията.

Сантос е особено благодарен на Суифт и нейния екип за това, че са помислили за по-възрастните фенове, както и за "ценностите, които е предала" чрез своето изкуство.