Всички ние някога сме попадали в ситуации, в които ни се е случило нещо неудобно, в които ни се е искало да потънем в земята от срам. Като да излезеш от тоалетната с вдигната пола, да настъпиш кучешко изпражнение и така да влезеш в офиса или най-малкото да си забравил да си закопчаеш ципа на дънките, след като си ходил до тоалетна. Познато, нали?

Представете си сега, че това се случва на някой като кралица Елизабет II или на холивудска звезда, пред която всички благоговеят. И наистина се случва. Известните също са хора и вярвайте ни, нищо човешко не им е чуждо.

С цел илюстриране на конкретни ситуации, а и за да се посмеете на чужд, гръб, ви представяме няколко от най-феноменалните гафове на звездите.

Мерил Стрийп и изгубената обувка

Ето това е роля, която великата актриса Мерил Стрийп не бе изиграла, тази на Пепеляшка. Но докато получава наградата си БАФТА за ролята си в "Желязната лейди", обувката на актрисата явно има свои собствени планове и се изхлузва от крака на притежателката си. По това време Колин Фърт, като истински принц, се притича на помощ на Мерил Стрийп и я спасява от неловката ситуация, след което тя го възнаграждава с целувка.

Скрийншот: Youtube

Феновете се шегуват с Том Ханкс

Докато е гост в шоуто на Греъм Нортън, Том Ханкс отговаря на въпроса какво най-често му казват феновете му, когато го срещнат.

"Обикновено ми казват "Хюстън, имаме проблем" или "Тичай, Форест, тичай", но най-често просто казват "Уилсъъън", споделя актьорът.

Снимка: The Graham Norton Show / Youtube

Самюел Л. Джаксън бил сбъркан за колегата си Лорънс Фишбърн

По време на тв шоу на живо водещият объркал Самюел Джаксън с Лорънш Фишбърн, след което Джаксън се снима с тениска, на която пише "Аз не съм Лорънс Фишбърн". Уточнил го е. За всеки случай.

Снимка: Twitter

Кейти Пери скочи в торта и не можа да се изправи след това

По време на церемонията на латиноамериканските МТВ награди през 2008 г. певицата Кейти Пери трябвало да излезе от огромна торта. Но явно това било прекалено тривиално за певицата, която решила да скочи в тортата. И го направи, след което не можа да се изправи и сцената се превърна в истински спектакъл.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Меган Маркъл забравила да махне етикета на новата си рокля

Стилистът на херцогинята и нейните асистенти явно не са имали достатъчно време да се погрижат за визията ѝ по време на полета им с принц Хари от Фиджи до Тонга и Меган се появи с етикет, висящ от новата ѝ рокля. Е, повечето хора си спомнят за това с усмивка.

Робърт Патинсън бил зарязан от своя фенка

Актьорът си имал луда фенка, която го преследвала навсякъде. Веднъж той решил да я покани на ресторант. След като прекарали известно време заедно, а актьорът се оплаквал колко труден е животът му, момичето просто изчезнало и го зарязало.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Даниел Радклиф бил помислен за бездомник

Тази история накарала известният актьор, най-вече познат с ролята си в "Хари Потър", да бъде по-внимателен как се облича. Веднъж, докато разхождали кучето си заедно с приятелката му, тя го оставила за малко сам, след като влязла в един магазин. Било доста студено и Даниел коленичил до кучето, за да го стопли. В това време един човек минал покрай него и му дал 5 долара с думите "Купи си едно кафе, човече!".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos