Остава точно един ден до началото на седмия сезон на "Survivor", който ще отведе както участниците в предстоящото приключение, така и неговите зрители на островна държава с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, но също така с опустошителни тропически бури и диви животни. Авантюристичното предаване се завръща на малкия екран, този път от Доминикана, където претендентите за титлата "Последният оцелял" ще се изправят пред най-големите си страхове, за да ще демонстрират не само своята физическа, но и духовна сила.

Невижданите по мащаб деветдесетдневни игри, в които те смело ще се впуснат още утре вечер, ще бъдат реализирани по съвсем нов начин. Епизодите на формата ще бъдат излъчвани почти в реално време, което означава, че почитателите му ще имат възможността да изживеят тежките изпитания едновременно с неговите риалити герои, които ще се потопят безстрашно в неизвестното. Освен това зрителите ще могат да вземат активно участие в развоя на събитията, определяйки всяка седмица кой участник да продължи напред.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, играчите, които ще бъдат разделени в две племена, ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до заветния финал, от който само един от тях ще излезе като победител, те ще трябва да покажат редица комплексни качества, например устойчива психика, находчивост, комуникативност, стратегическо мислене и т.н.

Сега, часове преди старта на епичните битки, които ще завладеят ефира на bTV, се срещаме с една от десетте популярни личности, формиращи племето "Известни", а именно Филип Буков. Специално за Life.dir.bg актьорът от "Татковци", сочен за най-големия секссимвол сред мъжете от своето поколение в родното кино, сподели повече за нагласата и очакванията си относно екстремното шоу, в което съвсем скоро ще се включи. Защо е решил да подложи на подобен сериозен тест самия себе си, разберете лично от него:

Снимка: bTV

Би ли описал "Survivor" с три думи?

Глад, мор и кръв.

Защо реши да се запишеш за участие в предаването?

Много приятели ми казват, че биха искали да ме видят в такова предаване и смятат, че ще се справя на ниво. Това ме ентусиазира и реших да опитам.

Какво смяташ, че никога не би направил в "Survivor"?

Компромис с принципите си и разбиранията за хората. Искам всеки да си получава заслуженото.

Кой (какво) ще ти липсва най-много, докато си в шоуто?

Приятелите и хобитата ми.

Снимка: bTV

С какъв тип участник никога не би се сближил? Участник с какъв характер и качества би могъл да се превърне в твой приятел?

Не харесвам хора без позиция, още повече интриганти. Аз съм прям човек и именно такива харесвам. За приятел бих взел някого, с когото имаме общ светоглед и, със сигурност, някой кривак като характер.

Кой житейски урок ще ти помага най-много в риалити формата?

Търпеливият винаги печели.

Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии?

Имах. Височините, но ги превърнах в страст.

Как реагираш, когато си ядосан?

Стискам зъби до последно, но изкарат ли ме извън нерви, обикновено се бия.

Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление?

Снимка: bTV

Страшен з*дник, но има нещо интересно в него.

Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?

"1001 фрактури"

Кой е най-големият компромис, който си правил?

Преди години отказах много добра работа, за да преследвам актьорската си мечта и записах нови четири години в академията. До ден днешен се чудя дали не сгреших.

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?

Щях да съм много по-фокусиран върху важните неща на по-ранен етап от живота си, вместо да си губя времето, но предполагам, че това са уроците на младостта. Също така бих искал да съм по-подреден и организиран.