Фронтменът на американската група Limp Bizkit Фред Дърст вече официално е разведен.

Вижте снимки на Ксения >>

Рокаджията и съпругата му - украинката Ксения Берязина, тази седмица са финализирали развода си - пет месеца след оповестяването на раздялата, пишат от БТА. Дърст и Берязина бяха семейство шест години.

Подробности около развода не се съобщават. Тъй като бившата двойка няма деца, пред нея не стои казусът с попечителство и издръжка.

За Фред Дърст това е трети провален брак. За втората си съпруга Естер Назаров рокаджията беше женен само няколко месеца през 2009 година. От първата си съпруга Рейчъл Тегерсън, с която са семейство между 1990 и 1993 г., Дърст има 28-годишна дъщеря Адриана. Фронтменът на Limp Bizkit има и 17-годишен син Далас от връзката си с актрисата Дженифър Теър.

Причината за развода между Фред и Ксения не беше съобщена. Двамата вероятно са се разделили миналата година, защото Ксения беше без годежния си пръстен на снимките в Инстаграм още през декември. Именно този пръстен издаде, че са сключили брак. Той беше забелязан от фенове през 2015 г. Оказа че, че гримьорката и музикантът са се оженили още през 2012 г.