Малко повече от година, след като се зарази с новия коронавурус, телевизионната водеща Гала отново е болна. Това обяви самата тя в първите минути на днешния епизод на предаването "На кафе" чрез директна видео връзка от своя дом, където ще прекара следващите десет дни под карантина. В ефир блондинката обясни, че не е сред панелистите, присъстващи в студиото, защото в неделя си е направила тест, чийто резултат е бил положителен.

"Добре съм, имам съвсем леки проблеми с гласа и носа", побърза да отбележи тя, успокоявайки зрителите. "И тъй като с колегите спазваме всички мерки, стоейки на голямо разстояние един от друг, колегите ми са там, готови да приемат това предизвикателство, пиейки кафето си с вас, без мен", допълни с усмивка на лице.

За първи път Гала бе болна от Covid-19 през октомври 2020 г. Тогава симптомите на познатото лице от малкия екран включваха главоболие, температура и сухота в гърлото. Заради състоянието ѝ форматът на шоуто бе променен и в продължение на няколко дни срещите на коментаторите бяха изцяло виртуални, а сесиите им - доста по-кратки от обичайната им продължителност.

В началото на ноември обаче те заеха традиционните си места пред камерите в студиото, само че без основната водеща, която продължаваше да взема участие от жилището си. Нейната изолация беше повече от 14 дни, като явно на организмът ѝ му е трябвало повече време, за да се освободи изцяло от вируса. Не след дълго обаче тя оповести, че е дала отрицателна проба за заболяването и ще се върне обратно на терен.

Снимка: Официален профил в Instagram