Със сълзи на очи и в прегръдките на колегите си от "На кафе" тв водещата Гала разкри пред зрителите, че до няколко месеца ще стане баба, тъй като дъщеря й Мари е бременна.

Екипът даде заявка, че другата седмица ще поздравят и колежката им Джуджи, която също ще има внуче, тъй като именно с нейния син Константин Мари е обвързана от много години.

"Аз, разбира се, знам от почти момента, в който се случи. Много е вълнуващо. Тя дойде вкъщи с Тини, прекрасното момче на Джуджи, и ми каза. Каза го по особен начин: "Мамо, извинявай, че не ти подарих нищо за рождения ден, обаче ти изработвахме подаръка. И ми каза какъв е подаръкът. Естествено, че полудях от радост. Те са искали да си направят бебе, което се е случило на рождения ми ден. Казахме и на майка ми. Когато се прибра, Стефан не знаеше какво да каже, само я прегърна. Разплака се, мен като ме прегърна. Разбира се, че това е най-хубавата новина от времето, в което самата аз разбрах, че ще стана майка. После отидоха и при Джуджи", разказа Гала пред развълнуваните си колеги.

Бъдещата майка Мари също сподели щастливата новина с последователите си в социалните мрежи. Кадърът, на който позира с бременното си коремче, тя написа: "Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаците."

Снимка: Стопкадър Нова телевизия