Тази събота (9 декември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на "Животът по действителен случай" влиза един от най-популярните певци в България за откровен разговор с водещата Александра Сърчаджиева. Как от абсолютната нула се стига до най-високите върхове, ще разберем лично от повелителя на поп фолка Галин. През какви трудности е преминал, за да стане един от най-слушаните изпълнители, и какво е да носиш отговорност за новите попълнения в жанра, ще разкаже самият той - в ролята си и на певец, и на продуцент.

Източник: bTV Media Group

В "Моето ново Аз" ще се срещнем не с един, а с много от героите в рубриката през сезона. Ще видим част от най-впечатляващите трансформации, които промениха завинаги живота на участниците. Какво се случва зад кадър в клиниките и каква смелост се изисква, за да разкажеш подобна история, без да рухнеш от емоции, ще разберем от първия епизод на "Най-доброто от "Моето ново Аз".

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

От класацията "Топ 10" ще научим кои са най-амбициозните родни красавици - десет огнени дами, които са готови на почти всичко, за да достигнат висотите в своята област, а защо не и в други сфери. Едни се занимават с бизнес, други се показват по телевизията, трети владеят социалните и какви ли не мрежи, но всички те успяват и напредват, без да разчитат на никого и без да действат по втория начин. Те са силни, красиви и никой не може да ги спре... Кои са тези десет красиви фурии, ще разкрие водещият Филип Буков още тази събота (9 декември) от 17:00 ч. в "Животът по действителен случай" по bTV.

Източник: bTV Media Group