Галина Курдова, по-известна като Галя от "Каризма", се завръща на българската музикална сцена с участие в шоуто "Като две капки вода".

Вижте снимки на Галя >>

"Предстоящото си участие в "Като две капки вода" приемам с неподправен трепет и вълнение като една много приятна изненада. Да влезеш в ролята на любими свои артисти и идоли е очарователно силен и трогателен момент за всеки от нас като изпълнител. От друга страна елементът на безкрайна забава, което прави предаването толкова популярно, ти дава свободата да се насладиш на едно невероятно шоу, в което сме заедно с куп колеги, професионалисти и страхотния екип на предаването - едно цяло съзвездие само по себе си. Ще се радвам да изживеем всичко това заедно!", казва Галя в съобщението на Нова ТВ.

Галя бе дуетна половинка на Миро в дует "Каризма" между 2001 и2007 г., и е съавтор на някои от най-големите хитове на групата. През 2009 г. издава последния си сингъл "Другата част" и след това изчезва от българската сцена и от страната въобще. През последните повече от десет години Галя се бе установила в Лондон, като имаше различни версии за това с какво се е занимавала там.

Сега обаче става ясно, че певицата отново ще се качи на сцена и то на шоуто "Като две капки вода". В звездния му състав за този сезон вече са потвърдили участие Тото от "Скандау", Фики Стораро, Dara, Антоан и Георги. Риалити предаването стартира на 24 февруари в ефира на Нова ТВ.