Радостина Тодорова отпразнува 24-ия си рожден ден в очакване на първото си дете.

Вижте снимки >>

Носителката на титлата "Мис Вселена България" получи специална изненада от приятеля си -  футболиста от "Арсенал" (Тула) Георги Костадинов. Той я зарадва с голяма плюшена мечка, торта, букет и балони.  На празника двамата посетиха и представление в Болшой театър.

"Днес моята по-добра, по-усмихната, по-забавна и по-красива половина става на 24 години! Бъди благословена и винаги с такова добро сърце! Нека усмивката не слиза от лицето ти и щастието не излиза от сърцето ти, любов моя! Гордея се с теб и те обичам!", написа Костадинов във Facebook.

Спортистът е непоправим романтик. За втората годишнина от връзката си с Радостина той я изненада с огромен букет рози. Красавицата обаче веднага му се отблагодари с мило послание:

"Ох, всички, които ме познават добре, ще се досетят колко време мислих какво да напиша... нали съм си поет романтик. НО... в случая искам да кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ на Човека с главно "Ч", който ме уважава, обича, цени и подкрепя, както в проектите и радостите ми, така и в неуспехите и в трудностите по пътя ми! Човекът, с когото изживях най-хубавите две години от живота си и с когото виждам бъдещето си."

Манекенката и 28-годишният футболист разкриха преди около месец, че са в очакване на първото си дете.