Гери Малкоданска публикува страхотен пост в своя Инстаграм профил по повод първия рожден ден на сина си Лео. Малчуганът е навършил годинка на 31 юли и това явно е една от най-важните дати в живота на щастливата майка.

Вижте кадъра >>

Ето какво пише тя до снимката си с тортата на Лео:

"Най-великият ден от годината - 31.07! Да се брои от 2018!

Планета Лео днес се завъртя напълно около оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е уникално нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си усещане. Това е планетата на безграничното щастие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, понякога мрънкането, на красотата също. Поне за майка му :) Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста любов.

Все разказват как като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората!

А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописуемо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и ... само се молиш да не слизаш никога от нея. Пък, ако трябва, и на косъм да висиш.

Много го обичам този чипоносия. С големите сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам само да ми е здрав. Пък аз, ако трябва и на метла ще летя около неговата планета. Само да съм до него...

Честит рожден ден, любов! Честит рожден ден, Лео!"

Красивата синоптичка имаше много тежка бременност и дълго време лежа в болница за задържане на бебето, което се роди недоносено. След раждането Гери се включи в инициативи на фондация "Нашите недоносени деца", които апелират към набиране на средства и обръщане на по-голямо внимание на този проблем, който засяга все повече български семейства.

Гери Малкоданска и Александър Ковачев

Снимка: Instagram

Малкият Лео е първото дете на Гери Малкоданска и дизайнера Александър Ковачев.