Независимо къде по широкия свят могат да го отведат изборите му, човек винаги ще пази своето родно място дълбоко в сърцето си. Истината е, че нищо не в състояние да замени сантименталната стойност на първите територии, които е обитавал, защото те пазят едни от най-прекрасните му спомени. Бащиният дом, в който е израснал, улиците, на които е играл до късно с приятелите си, училището, което е посещавал всеки делничен ден... Все късчета от миналото му, изградили настоящото му "Аз". Ето защо всяко завръщане по тези земи носи със себе си множество емоции.

Вижте снимки >>

Точно като тези, които изпита Глория, която наскоро посети своя роден град Русе. Звездата на "Пайнер" много отдавна е напуснала селището - още след развода на родителите си, когато временно се мести в Две могили, а към днешна дата живее в столицата, но сега е обзета от силно вълнение, че отново се намира там, откъдето започва житейският ѝ път. Преди няколко дни тя сподели в своя Инстаграм профил снимки от своята визита, причина за която е участие в местно заведение.

Преди него обаче тя се възползва от хубавото време и реши да се разходи до обновения кея на река Дунав, където всъщност е заснет и един от първите ѝ видео клипове към песента "Чуй ме". На кадрите изпълнителката на "Крепост" позира пред фотографския обектив в черна рокля без ръкави, чиято дължина стига малко над коленете ѝ. За обиколката тя се е спряла на комфортни бели маратонки и е завършила визията си със слънчеви очила със сини стъкла. Неин верен спътник е Рамона - нейното куче, което е представител на породата немски шпиц.

"Моят прекрасен град! Зареждащо е, когато да се връщам тук!", сподели Глория към един от качените в социалната мрежа кадри.

Тя не пропусна да се снима до новата туристическа атракция на града - голям надпис, изписващ "Русе", който е монтиран съвсем наскоро. Стояща до него, усмихнатата певица засвидетелства вълнението си, оформяйки сърце с ръцете си.

Наред с комплиментите за външния ѝ вид, много от потребителите на платформата приветстваха с добре дошла изпълнителката, като също така ѝ пожелаха приятно прекарване в града.