Само допреди година Дженифър Лопес и Алекс Родригес заемаха едно от челните места в класациите за най-стабилни двойки сред световните популярни личности, докато един ден съвсем неочаквано просто изпаднаха от тях... Новината, че са се разделили дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели, които бяха напълно сигурни, че любимците им ще извървят ръка за ръка пътя до олтара, където официално ще си кажат заветното "Да", обвързвайки животите си, докато смъртта ги раздели. Но макар да даваха вид, че нямат търпение да го сторят, те така и не стигнаха до венчилото... Въпреки привидното щастие и любов, които уж изпитваха в компанията си, един ден годениците изненадващо решиха, че нямат нужда от тях, обричайки на крах своя романс.

"Осъзнахме, че се чувстваме по-добре като приятели и очакваме да си останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в общите ни проекти и бизнес. Пожелаваме си най-доброто един на друг и на децата си. С уважение към тях единственият ни коментар ще е да благодарим на всеки от вас, обърнал се към нас с добри думи и за подкрепата", посочиха тогава звездите в изявление, нарушавайки обещанието си, че ще споделят остатъка от оставащото им време на тази земя. 

Вижте снимки >>

Няколко месеца по-късно изпълнителката на "Love don"t cost a thing" изтри всички публикации с бившия спортист от своя Инстаграм профил, а освен това спря да го следва в социалната мрежа, показвайки, че е обърнала нова глава в личната си история. Не след дълго обаче стана ясно, че тя съвсем не е започнала на чисто, тъй като в още в първите ѝ редове се появи един от старите герои в нея, за когото всички мислеха, че завинаги е останал в миналото, в онези отдавна прочетени страници, към които носителката на престижните награди "Икона" и "Легенда" никога няма да се върне... Само че това становище се оказа грешно. Джей Ло не само поднови отношенията си с Бен Афлек, за когото също бе сгодена преди осемнайсет години, но също така отново прие предложението му за брак... Второ по ред.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И докато през последните месеци те наваксваха пропуснатото помежду си, Алекс Родригес като че ли се бе отдал на мъка, отказвайки да продължи напред, след като сърцето му бе разбито на парчета. Сега обаче по всичко личи, че малко повече от дванайсет месеца по-късно, той най-сетне намери подходяща жена, която да застане до него, лекувайки раните, причинени му от певицата. Наскоро някогашният бейзболист бе забелязан на почивка с група приятели в Капри, Италия, където са наели луксозна яхта за престоя си на Ботуша. От снимки, които компанията сподели във виртуалното пространство обаче, ясно личи, че някои от тях се наслаждават на приказната дестинация повече от други... На едно от изображенията, появили се в интернет, се вижда, че между Родригес и Катрин Паджет, която е професионален бодибилдинг състезател, определено прихвърчат искри. Факт, който след това бе потвърден от папарашки кадри, показващи ги да се целуват на борда на същия плавателен съд, изпълвайки лятната вечер с романтика.

Снимка: Скрийншот etonline.com

Няколко часа те бяха забелязани да се забавляват в едно от нощните заведения на населеното място - "Taverna Anema e Core", където между танците на дансинга засвидетелстваха пламналите между тях чувства, отдавайки се на ласки. Според чуждестранната преса нещата между тях са сериозни, понеже блондинката вече се е запознала с дъщерите на партньора си. Няколко дни след началото на ваканцията им, момичетата са отишли при тях, за да прекарат известно време край морето, както повелява традицията на жаркия сезон.