Членовете на популярната ирландска група Boyzone преговарят с холивудски продуценти за реализацията на игрален филм, вдъхновен от реалната история на състава и неговия път към славата.

Според Шейн Линч от Boyzone, проектът е много вълнуващ и чисто ирландски. Филмът трябва да проследи историята на всеки един от музикантите и средата, в която са израснали - в ирландски работнически семейства. Оттам до една от най-известните банди в света, пътят наистина е шеметен, пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

Според Линч филмът не трябва да се фокусира толкова върху музиканта страна на кариерата им, а на социалната. Според него Зейн Малик от One Direction би бил идеалният кандидат да изиграе него самия в новата продукция.

Бандата Boyzone e oснована през 1993 г. В състава ѝ са Кийт Дъфи, Стивън Гейтли, Майкъл Греъм, Ронан Кийтинг и Шейн Линч. Има 21 сингъла в топ 40 на британските класации и 22 сингъла в ирландските класации. Групата има шест сингъла номер 1 във Великобритания и девет номер 1 в Ирландия, с 12 от своите 24 сингъла във Великобритания са в Британския топ 2.  Boyzone са една от най-успешните банди в Ирландия и Обединеното кралство. Имат и пет номер 1 албума и 25 милиона продадени копия по света за 2013 г. Групата се разпада през 2000 г. Историята им е белязана и от трагичната смърт на един от членовете ѝ - Стивън Гейтли, който почина в началото на октомври 2009 г. във вилата си на Палма де Майорка в Испания.