В началото на август т.г. Никол Шерцингер официално призна, че с Григор Димитров са сложили край взаимоотношенията си, но слуховете за тяхната раздяла започнаха много по-рано... По същото време тръгна и още една мълва, а именно, че българският спортист има нова любима в лицето на френската тенисистка - Ализе Лим. И макар информацията да не беше потвърдена, те често бяха засичани заедно, а обяснението бе, че са просто добри приятели.

Вижте кадрите >>

Сега обаче в социалната мрежа се появиха снимки, които определено разгорещиха страстите и накараха много хора да поставят под съмнение връзката между тях... Или поне за времето, в което са направени фотографиите.

Кадрите, заснети из улиците на Париж, са отпреди година, но за първи път бяха публикувани в Twitter наскоро. На изображението, което разбуни духовете, брюнетката е "паднала на четири крака", а Димитров я е "възседнал", дърпайки косата ѝ отзад. Някои хора дори сравниха действието им със сцена от "50 нюанса сиво", но всъщност позата им е имитация на графита зад тях. Той изобразява херувим, качил се върху жена по бельо.

Очевидно, виждайки уличното изкуство, двамата са сметнали за забавна идеята да го пресъздадат на живо. И със сигурност приемат ситуацията за духовита, съдейки по широките усмивки на лицата им. На втория фотос тенисистите продължават с доброто настроение, позирайки с бяла пяна, излизаща от устите им, вероятно от напитка, която са консумирали.

И въпреки че повдигнаха редица въпроси с тези кадри, в момента Ализе е обвързана с олимпийския шампион по плуване - Флоран Маноду. Това стана ясно през лятото, когато тя се появи на трибуните в Рим, за да го окуражава на турнир, провел се в италианската столица.