Първата ни ракета Григор Димитров сподели снимка в личния си профил в Инстаграм, на която участва в доброволческа мисия в кухня за бездомни хора в Маями.

Вижте снимки >>

Към снимката Гришо написа: "Невероятна сутрин с Miami Rescue Mission, благодаря ви, че ме допуснахте да бъда доброволец."

Това не е първата подобна проява на Григор. Докато беше в България Григор посети дом за деца, които имат нужда от специализирани грижи в Перник, заедно с майка си. Към кадрите с децата, които публикува в Инстаграм тогава, Гришо написа:

"Очаквах с нетърпение пътуването ми до Перник толкова дълго време, за да посетя тези невероятни деца, но не очаквах, че че ще си тръгна толкова вдъхновен. Такива преживявания ме карат да се чувствам толкова благодарен през свободното си време. Вече с нетърпение очаквам следващия път, когато ще видя отново моите нови приятели и невероятните хора, които са посветили живота си да помагат на другите."

Димитров в момента е в Маями за Мастърса, но днес стана ясно, че букмейкърите не дават големи шансове за триумф на първата ни ракета. Той е едва на 18-о място сред фаворитите.