Най-добрият български тенисист, който се впусна в афтърпартитата на Оскарите, публикува стори в профила си в Инстаграм, на което позира със Серина Уилямс и златистата статуетка в ръце.

Гришо и Никол на партитата >>

Още от афтърпартитата на Оскарите >>

Роклите на червения килим >>

Цялата церемонията >>

Григор присъства на партито на списание Vanity Fair в елегантен черен костюм Dior, а феновете му в социалните мрежи изпаднаха във възторг от визията му. Серина също бе сред гостите на бляскавото събитие. Междувременно приятелката на Гришо Никол Шерцингер, за която се носят упорити слухове, че са разделени, купонясваше на събитието на Елтън Джон в шармантен бял тоалет.

Серина и Гришо изглеждат в страхотно настроение, а по всичко личи, че Уилямс се е вмъкнала в последния момент в кадъра. Към сторито Григор в написал: "Моите приятели Оскар и Серина Уилямс".

Снимка: Официален профил в Instagram

Предполага се, че звездите са имали кратка афера през далечната 2012 година. След това Гришо имаше връзка с колежката си Мария Шарапова, а след раздялата им негова приятелка е Никол Шерцингер. През септември 2017 г. Серина стана майка за първи път, а само два месеца по-късно мина под венчилото с основателя на Reddit Алексис Оханян.