В центъра на истинска семейна драма се оказаха въвлечени холивудската актриса Мария Бакалова и любимият й - каскадьорът Валери Григоров.

Според слуховете, след месеци на щастлива и всеотдайна любов, двамата се разделили, а причината била майката на Валери - олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева. Тя изобщо не харесвала потенциалната си снаха, като в един момент напрежението между двете до такава степен ескалирало, че това се оказало фатално за любовта на двамата млади и те в крайна сметка се разделили.

Като доказателство за раздялата зложелатели посочват и факта, че Мария и Валери не си качвали общи снимки от почти два месеца, а за популярна двойка това било необичайно.

Е, двамата нарушиха мълчанието си и разкриха каква в действителност е истината. А тя е, че Мария и Валери продължават да са заедно и все така силно се обичат. А като доказателство за думите си, постнаха и обща снимка в профилите си в Instagram, на което са сложили емотикон "сърце" и хаштагът "новините от деня".

Снимка: Instagram

Това не е първият път, в който името на шампионката ни Мария Гроздева бива набърквано в любовните отношения на сина й Валери. Преди време в социалните мрежи се появиха коментари, в които беше обяснено, че Григоров-младши не е продължил връзката със съотборничката си от "Игри на волята" Мирела, защото именно майка му не позволила.

Въпреки че двамата никога да не са коментирали да са имали каквито и да било отношения, различни от приятелски. Още повече, че от известно време Мирела е гадже с мениджъра на Мария Бакалова - Юлиан Костов, като най-вероятно двамата са се запознали именно покрай Валери.