Гуинет Полтроу разкрива странни страни на своя характер и факти от живота си. Един от най-любопитните факти - със съпруга ѝ не живеят заедно постоянно.

Вижте снимки на Гуинет и Брад >>

Като една от най-богатите и успешни жени в света, Полтроу постоянно е разпитвана за отношенията ѝ със съпруга ѝ, Брад Фалчък. И винаги изглежда сякаш тя наистина си има всичко, защото връзката между двама им е непоклатима. Начинът, по който го правят, обаче, е необичаен - спят в една къща само през половината част от седмицата.

Четири дни от седмицата те делят едно легло, през другите три, Брад отива в собственото си жилище. Според двойката това е перфектният начин да поддържат тръпката и да не си омръзват с времето.

"Всичките ми женени приятели одобряват идеята и смятат, че не трябва да променяме нищо в никакъв случай", разказва Гуинет.

Звездната двойка също имат специална система и по отношение на ролята на родителите в живота им. Двамата се опитват да балансират срещите с двете страни, като семействата се срещат за еднакъв период от време.

Източник: missbloom.bg