Нуждаете ли се от бърз рестарт по пътя си към "красив, оптимизиран живот"? Ето вашия шанс да го постигнете с "Goop", марката за красота, мода, храна и здраве рекламирана от Гуинет Полтроу.

Само за една вечер актрисата, носителка на "Оскар" и основател и главен изпълнителен директор на "Goop", поставя своята къща за гости в Калифорния в Airbnb, съобщава CNN.

Къщата за гости с една спалня и една баня в нейния дом в Монтесито отваря за резервации в 13 часа. Нощувката е предвидена в събота, 9 септември, за до двама гости.

"Моят дом в Монтесито е моето убежище за почивка и избистряне на ума. Отивам там, за да презаредя, да мечтая за това и да се свържа отново със семейството и скъпите си приятели", казва актрисата.

Казва, че се надява и гостите да получат толкова радост, колкото и тя.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

"Най-важните продукти на "Goop" за подхранване на тялото, ума и душата ви" ще бъдат на разположение. Включени са и вдъхновени от "Goop" ястия и закуски. Двамата щастливи гости трябва да уточнят дали имат алергии или диетични ограничения.

Гостите са поканени да се отдадат на спа ден и да участват в ръководена трансцендентална медитация. "И най-доброто от всичко - ще занесете у дома ценни техники и изобилие от продукти, за да продължите пътуването си към емоционално здраве дълго след престоя си", се казва още в анонса на събитието.

Полтроу ще бъде там, за да посрещне гостите си при пристигането им за престоя - настаняването е след 16 часа., а напускането преди 11 ч. Имотът е обявен за $0.

Има едно двойно легло "queen size", имотът е оборудван с охранителни камери. 

Гостите ще имат достъп до вътрешния двор и басейна, но не и до основния дом.

Без домашни любимци, без пушене, без наркотици или незаконни дейности. "Също така имам стриктна политика "без партита". Гостите са отговорни за своето пътуване до и от Монтесито", твърди още звездата, но обещава изненада.