Актрисата Гуинет Полтроу и продуцентът Брад Фалчък се ожениха на частна церемония в Лонг Айлънд, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Вижте снимки на Гуинет и Брад >>

Звездата от филма "Железният човек" се омъжи за приятеля си в присъствието на членове на семействата им и приятели, сред които Робърт Дауни-младши, Джери Зайнфелд, Стивън Спилбърг, Камерън Диас и съпругът й Бенджи Мадън.

Гуинет и Брад са заедно от 2014 година, след като се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Клуб Веселие". Двамата имат по две деца от предишни бракове.

Актрисата едва в началото на годината сподели публично някои неща за Фалчък.

"Дадох си сметка колко сложен може да бъде романтичният живот - каза тя през януари. - Не само защото открих мъжа, с когото искам да бъда до края на дните си, но и защото интимният живот направи възможно приемането на необичайни предизвикателства."

Полтроу, която беше омъжена за фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин, неотдавна призна, че няма да участва активно в планирането на бъдещата си сватба, тъй като е твърде заета. Когато тя и Крис сключили брак през 2003 година, нямало сватбено тържество, защото двамата решили да се оженят далеч от светлината на прожекторите.