Лятото е любимото годишно време на много хора - сезон, пълен с пътешествия, приключения и авантюри. Звездите също са привърженици на жаркия сезон, по време на който се отдават на заслужена почивка.

Повечето от тях споделят в социалните мрежи кадри от ваканциите, прекарани на екзотични места или по лазурни брегове на морета и океани. Човек често може да срещне в интернет пространството фотографии на знаменитостите, припичащи се на някоя плажна ивица.

Вижте кадъра >>

За разлика от всички останали, обаче, Гуинет Полтроу показа привързаността си към лятото по малко по-различен начин. Вместо да публикува своя актуална плажна снимка, тя превъртя лентата назад и качи в официалната си Инстаграм страница кадър от детските си години.

На него тя е видимо на не повече от 13 г. и се усмихва очарователно към обектива. Младата Полтроу е легнала на червена хавлиена кърпа, върху пясъчния бряг, като е подпряла главата си с една ръка, а втора червена хавлия, опъната над нея, ѝ пази сянка.

На фотоса тя носи дълга синьо-зелена туника с бяла щампа в предната си част, а деколтето на дрехата е свързано с ръкавите посредством лилави панделки.

"Винаги съм била лятно момиче", гласи посланието, което написа актрисата.

Изображението събра над 200 хил. харесвания и множество коментари, чрез които последователите ѝ отправиха своите комплименти към блондинката.

"Ужасно сладка", написа Дженифър Гарнър, прибавяйки емотикони във формата на сърце.

"Това снимка от миналата седмица ли е?", коментира актьорът Бен Плат, намеквайки, че времето сякаш е спряло за Полтроу.