Британският изпълнител Хари Стайлс е начело на класацията на списание "Billboard" за сингли с "As It Was" за 15-а непоследователна седмица, съобщи сайтът на изданието.

Хитът е от албума му "Harry's House", който излезе през месец юни и е трети самостоятелен на музиканта, станал популярен след участието си в групата "One Direction".

Само три сингъла са оглавявали чарта за по-дълъг период от време в 64-годишната му история. Стайлс обаче е единственият британски певец, останал начело на списъка най-много седмици.

Той е сред малкото изпълнители, едновременно първенец в "Hot 100" на "Billboard" и участващи във филм, оглавяващ бокс-офис класацията на Северна Америка. Продукцията "Не се тревожи, скъпа" с изпълнителя, който се изявява успешно и като актьор, излезе в киносалоните миналия уикенд.

Второто място отново се нарежда Стив Лейси с парчето "Bad Habit", не променящ позицията си от четири седмици.

Трети е Пост Малоун със сингъла "I Like You (A Happier Song)", в който участва и рапърката Доджа Кет, предава БТА. Песента се изкачи две позиции нагоре от миналата седмица.

Четвъртата позиция остава непроменена, тя е за Ники Юар със сингъла "Sunroof".

В челната петица място намира и Ники Минаж с парчето "Super Freaky Girl". Тя обаче слезе две позиции спрямо изминалите седем дни.