Коачела - един от водещите фестивали в света, е почти толкова известен с музиката си, колкото и с "вайръл" моментите си. Един от тях е представянето на певеца Хари Стайлс през първия фестивален уикенд.

Посетителите на събитието останаха изумени от първата изява Хари Стайлс на сцената в неговите рамки. Бившият изпълнител от момчешката група "One Direction" се появи пред публиката без риза, с блестящ "огледален" гащеризон. Певецът изпълни някои от хитовете си, представи новата си песен и покани суперзвездата на кънтри поп музиката от 90-те години Шаная Туейн да се присъедини към него.

Стайлс изпя за първи път парчето "As It Was" - сингъл от предстоящия му албум "Harry's House".

Пред морето от възторжени фенове той покани 56-годишната Шаная Туейн да изпее с него някои свои хитове, споделяйки, че е слушал музиката на канадската певица в колата с майка си.

"Тази дама ме научи да пея. От нея научих също, че мъжете са негодници", заяви Хари.

Embed from Getty Images
Хари Стайлс и Шаная Туейн

Сред запомнящите се моменти на първия фестивален уикенд бяха също пиротехническото шоу на рапърката Доджа Кет, горещата изява на Меган дъ Стелиън и бразилката Анита, която направи сензация на сцената, подгрявайки на Снуп Дог. Пабло Витар стана първата драг кралица с изява на сцената на Коачела, чиито завладяващи танци въодушевиха публиката, предава БТА. Голяма изненада поднесе и 68-годишният композитор и певец Дани Елфман със своето "малко странно шоу".