Хари Стайлс планира да инвестира в детска градина.

Миналата година певецът купи сграда в Мейдстоун, Англия на стойност 3,8 млн. паунда и вече има планове да я превърне в учебно-възпитателно заведение за малки деца. 29-годишният Стайлс инвестира в "грандиозната" сграда, използвана преди като офис, през декември.

След купуването на имота се очаква трикратният носител на "Грами" да получава всяка година цяло състояние като наемодател за новия си бизнес, информира "Daily Mail".

Източник заяви пред "The Sun", че "сградата е абсолютно впечатляваща" и лесно би се трансформирала от офис помещение в детска градина. "Това е разумна инвестиция за Хари, който сега може да седи и да гледа как парите му се трупат като собственик", допълва.

Хари Стайлс е един от най-известните артисти в момента в света. Неговият трети и последен студиен албум, озаглавен "Harry's House", стана най-продаваният запис в Обединеното кралство през изминалата година. Той отбеляза и огромен успех в световното си турне "Love On", в рамките на което изнесе концерти в САЩ, Австралия и Великобритания.

Що се отнася до слуховете около това кой ще бъде новият Джеймс Бонд - бе разкрито, че именно Хари може да бъде следващият изпълнител, който ще изпее тематичната песен на предстоящия филм. Кавърът, който преди това е бил изпълняван от Адел и Сам Смит, е известен с успеха си в класациите, а Адел дори спечели "Оскар" за хита си "Skyfall" за едноименния филм.

Уилям Каджани - политически анализатор в "Star Sports", заяви: "Тъй като следващият филм за Джеймс Бонд се обсъжда все повече и повече, изглежда все по-вероятно Хари Стайлс, едно от най-големите имена в музикалната индустрия, да бъде гласът, който ще чуем в началните заглавия на следващия филм."